Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g di panna (35% di grassi) fredda
- 100 g di zucchero
- 100 g di latte intero
- 3 tuorli
- 1 cucchiaino di zucchero vanigliato
- 4 fogli di gelatina (4 g cad.), ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
- 100 g di cioccolato al latte a pezzi
- 20 g di cacao amaro in polvere
Salsa toffee al caffè
- 100 g di zucchero grezzo di canna
- 15 g di caffè istantaneo
- 100 g di panna (35% di grassi)
- 60 g di burro a pezzi
- 10 g di chicchi di caffè
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2364.6 kJ / 565.1 kcal
- Eiwitten
- 5.8 g
- Koolhydraten
- 39.7 g
- Vetten
- 44.3 g
- Verzadigd vet
- 27.2 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 59.9 mg
Alternatieve recepten
Crema al moscato di Terracina con meringhe e frutta candita (di Francesca Romana Barberini)
30min
Panna cotta al caffè
4h 20min
Crema catalana al cioccolato
50 Min
Bavarese alle nocciole
6 godz. 40 min
Bavarese alle nocciole
7h
Panna cotta
6h 30 min
Bignè all'amarena
3h
Hot Fudge
20min
Torta bavarese ai tre cioccolati di Luca Montersino
3h 30min
Mini cheesecake al taleggio con pere caramellate
9h
Panna cotta allo yogurt greco e pesche
4h 30min
Cheesecake al tonno e alici con peperoni
9h