Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g di panna (35% di grassi) fredda
- 100 g di zucchero
- 100 g di latte intero
- 3 tuorli
- 1 cucchiaino di zucchero vanigliato
- 4 fogli di gelatina (4 g cad.), ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
- 100 g di cioccolato al latte a pezzi
- 20 g di cacao amaro in polvere
Salsa toffee al caffè
- 100 g di zucchero grezzo di canna
- 15 g di caffè istantaneo
- 100 g di panna (35% di grassi)
- 60 g di burro a pezzi
- 10 g di chicchi di caffè
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2372 kJ / 567 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 45 g
Alternatieve recepten
Cuori di cioccolato ripieni di semifreddo al croccante
4h
Bicchierini ai 3 cioccolati
4 godz. 30 min
Glassa al cioccolato
20 Min
Mousse al cioccolato
3 Std. 30 Min
Panna cotta
6h 30min
Bavarese alla liquirizia
5h 15min
Semifreddo alla crema al Whisky
5 godz. 30 min
La nuova Sacher di Luca Montersino
3 Std. 30 Min
Semifreddo ai due cioccolati e nocciole
7h
Éclaires al cioccolato
4 Std. 50 Min
Torta bavarese ai tre cioccolati di Luca Montersino
3 Std. 30 Min
Crema catalana (di Luca Montersino)
25min