Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g di panna (35% di grassi) fredda
- 100 g di zucchero
- 100 g di latte intero
- 3 tuorli
- 1 cucchiaino di zucchero vanigliato
- 4 fogli di gelatina (4 g cad.), ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
- 100 g di cioccolato al latte a pezzi
- 20 g di cacao amaro in polvere
Salsa toffee al caffè
- 100 g di zucchero grezzo di canna
- 15 g di caffè istantaneo
- 100 g di panna (35% di grassi)
- 60 g di burro a pezzi
- 10 g di chicchi di caffè
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2372 kJ / 567 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 45 g
Alternatieve recepten
Panna cotta
6h 30min
Profiteroles
2h
Tartufi al cioccolato
2 Std. 45 Min
Semifreddo ai due cioccolati e nocciole
7 Std.
Tartufi al cioccolato fondente
6 Std. 40 Min
Cremoso al cioccolato bianco da vasetto (di Luca Montersino)
20 min
Mousse al cioccolato
3h 30min
Cremoso ai tre cioccolati su sabbia al cacao
5h
Crema inglese (di Luca Montersino)
20 min
Delizia alle caramelle toffee
2h 30 min
Panna cotta alla crema al whisky
4h 30 min
Cremoso al cioccolato al latte da vasetto (di Luca Montersino)
25 min