Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di acqua
- 40 g di gelatina in fogli
- 300 g succo di pesca, o altro gusto a piacere
- 250 g di zucchero
- 20 g di burro
- 1 bustina di zucchero gelificante 2:1
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 109 kJ / 26 kcal
- Eiwitten
- 0 g
- Koolhydraten
- 6.1 g
- Vetten
- 0.4 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta di zucchero
1 godz. 10 min
Ghiaccioli cremosi panna e cioccolato
8sa 20 dk
Semifreddo alla panna con lamine di cioccolato
8 Std. 45 Min
Succo di frutta
10 min
Bibita ACE
10 min
Sorbetto alle caramelle fragoline
12 Std. 30 Min
Lecca lecca di frutta e cioccolato
1h
Finti gelati
30 dk
Finti lecca lecca
2 Std. 45 Min
Fizz al cioccolato bianco
20 dk
Ghiaccioli cremosi latte e menta
9 Std. 20 Min
Caramelle mou
1sa 15 dk