Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 50 g di acqua
-
1
cucchiaino di zucchero
of 1 cucchiaino di malto di orzo -
15
g di lievito di birra fresco
of 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato -
180
g di latticello
of 180 g di latte scremato - 400 g di farina di forza (manitoba)
- 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
-
50
g di caciocavallo a pezzi (3 cm)
of 50 g di Fontina a pezzi (3 cm) - 80 g di mozzarella sgocciolata in quarti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2431 kJ / 581 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 80.1 g
- Vetten
- 17.8 g
- Vezels
- 3.7 g
Alternatieve recepten
Pizza Margherita e basilico
2h 10min
Pizza capricciosa
1h 35min
Pizza alla romana
1 Std. 40 Min
Pizza diavola
1h 45min
Pizza al salmone
1h 15min
Pizza prosciutto e funghi
1h 45min
Pizza ai peperoni
1h 55 min
Pizza bianca alla ligure
1h 45min
Pizza quattro stagioni
1h 30min
Pizza bianca alla rucola
1h 35min
Pizza alla marinara
1h 35min
Pizza alle zucchine
1h 45min