Compatibele versies
Plumcake variegato al cioccolato e cremoso alle albicocche di Luca Montersino
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Plumcake
- 320 g di burro, morbido e a pezzi
- 530 g di zucchero
- 2 pizzichi di sale
- 40 g di Rum
- 1 pizzico di estratto di vaniglia naturale (2 g)
- 380 g di uova
- 530 g di farina di riso
- 25 g di lievito in polvere per dolci
- 70 g di latte intero
- 50 g di cacao amaro in polvere
Cremoso alle albicocche
- 150 g di latte intero
- 1 ½ g di agar agar (vedere consigli)
- 75 g di zucchero
- 10 g di amido di mais (maizena)
- 10 g di amido di riso
- 50 g di uova intere
- 15 g di miele di acacia
- 25 g di burro
- 350 g di albicocche in purea
- Voeding
- per 1 porzioni
- Calorieën
- 847 kJ / 202 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 29.3 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta marmorizzata
2 Std.
Plumcake soffice
50 Min
Ciambellone veloce allo yogurt
40 Min
Ciambella classica
55 Min
Piccole pastiere
2 Std.
Semplice plumcake al cioccolato
1h 10min
Plum cake frutta candita e uvetta (senza glutine)
2h 15 min
Torta marmorizzata
2 Std.
Torta di Pasqua
1 godz. 45 min
Mini plumcake allo yogurt
40 Min
Cocktail al tè nero e Rum
1 Std. 30 Min
Plumcake alle mandorle
1 godz. 5 min