Compatibele versies
Plumcake variegato al cioccolato e cremoso alle albicocche di Luca Montersino
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Plumcake
- 320 g di burro, morbido e a pezzi
- 530 g di zucchero
- 2 pizzichi di sale
- 40 g di Rum
- 1 pizzico di estratto di vaniglia naturale (2 g)
- 380 g di uova
- 530 g di farina di riso
- 25 g di lievito in polvere per dolci
- 70 g di latte intero
- 50 g di cacao amaro in polvere
Cremoso alle albicocche
- 150 g di latte intero
- 1 ½ g di agar agar (vedere consigli)
- 75 g di zucchero
- 10 g di amido di mais (maizena)
- 10 g di amido di riso
- 50 g di uova intere
- 15 g di miele di acacia
- 25 g di burro
- 350 g di albicocche in purea
- Voeding
- per 1 porzioni
- Calorieën
- 847 kJ / 202 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 29.3 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Plumcake soffice
50min
Plumcake alle mele
1u.
Semplice plumcake al cioccolato
1h 10min
Ciambellone ai cereali
1u.
Ciambella al limone
2h
Ciambella classica
55p
Ciambellone veloce allo yogurt
40min
Torta marmorizzata
2h
Torta cupcake
40min
Plumcake ripieni al gianduia
50min
Plumcake quattro quarti al cioccolato
35min
Torta tipo bocconotto al cioccolato
2h