Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g di burro
- 2 cucchiai di farina tipo 00
- 200 g di farro
- 200 g di riso
- 200 g di orzo perlato
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 1 - 2 cucchiaini di spezie (cannella, zenzero, chiodi di garofano, noce moscata), a seconda dei gusti
-
250
g di miele
of 250 g di zucchero di canna - 100 g di olio di semi di girasole
- 150 g di panna (min. 30% di grassi)
- 3 uova
- 3 tuorli
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1665 kJ / 398 kcal
- Eiwitten
- 8.8 g
- Koolhydraten
- 56.3 g
- Vetten
- 16.9 g
- Vezels
- 2.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ciambella del mugnaio
40 Min
Maritozzo romano
11h
Ciambellone alla frutta secca
55 Min
Ciambellone con crema all'arancia
55 Min
Ciambellone veloce allo yogurt
40 Min
Ciambellone integrale noci e fichi
2 Std.
Pizza di pasqua dolce
3 Std.
Ciambella classica
55 Min
Ciambella allo zafferano
50 Min
Ciambelline al vino rosso passito
1hod.
Ciambella all'acqua
1hod.
Ciambellone al kefir e orzo
1hod.