Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 220 g di acqua
-
1
cucchiaino di zucchero
of 1 cucchiaino di malto di orzo -
20
g di lievito di birra fresco
of 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato (8 g circa) - 400 g di farina di forza (manitoba) + q.b.
- 30 g di olio di semi di girasole (o arachidi)
- 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 500 g di pomodori perino tipo San Marzano, senza semi a pezzi
- 6 filetti di acciuga (dissalati o sott'olio)
- 1 cucchiaino di origano secco
- 1 cucchiaino di sale
- 25 g di olio extravergine di oliva
-
200
g di mozzarella di bufala a fette (5 mm), scolata dal siero
of 300 g di mozzarella a fette (5 mm), scolata dal siero - 1 cucchiaino di capperi (dissalati o sott'aceto)
- 50 g di olive nere denocciolate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3916 kJ / 936 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 109.7 g
- Vetten
- 44.5 g
- Vezels
- 8.5 g
Alternatieve recepten
Pizza Margherita e basilico
2 godz. 10 min
Pizza capricciosa
1h 35min
Pizza diavola
1h 45 min
Pizza alle tre farine
1 godz. 55 min
Pizza Gourmet con mozzarella di bufala e composta di pere e zenzero
5 Std.
Pizza ai quattro formaggi
1hod. 40min
Pizza Gourmet con bresaola finocchi, arance e olive nere
3 godz. 10 min
Pizza ai peperoni
1 godz. 55 min
Pizza frescolina
1hod. 40min
Pizza alle verdure
2h 5 min
Pizza alla marinara
1h 35min
Pizza alle zucchine
1h 45 min