Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base
- 150 g di biscotti secchi al cioccolato
- 50 g di burro a pezzi
Crema
- 150 g di cioccolato bianco a pezzi
- 150 g di cioccolato fondente (50% di cacao)
- 150 g di zucchero
- 500 g di panna (35% di grassi)
- 250 g di formaggio fresco spalmabile
- 125 g di yogurt bianco naturale non zuccherato
- 6 fogli di gelatina (4 g cad.), ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2418 kJ / 578 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 42 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sbriciolata di biscotti alla crema gianduia e mascarpone
7h
Cheesecake cotta alle fragole
1h 30 phút
Cheesecake vaniglia e cioccolato
7 Std. 35 Min
Sbriciolata al cacao con crema al latte
1h
Cheesecake cioccolato e caffè
2 Std. 40 Min
Soufflè ai due cioccolati
20 phút
Cheesecake alla ricotta
4 godz. 35 min
Bicchierini di cioccolato ripieni di mousse al whisky
1h 10min
Cheesecake al cocco
4h 30 phút
Cheesecake al cioccolato bianco
9 godz. 30 min
Cheesecake al cioccolato
9 godz. 30 min
Cheesecake mascarpone e cioccolato
5h 30min