Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di acqua
- 15 g di lievito di birra fresco
- 600 g di farina di grano duro
- 1 cucchiaino di sale
- 20 g di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 400 g di pomodori pelati a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di mortadella a fette
- 200 g di scamorza a cubetti
- 1 cucchiaino di origano secco
- 30 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2063 kJ / 493 kcal
- Eiwitten
- 19.7 g
- Koolhydraten
- 61.7 g
- Vetten
- 20.3 g
- Vezels
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Calzone
2h 50min
Focaccia con patate e rosmarino
2h 35min
Focaccia tramezzino
2h 5min
Focaccia croccante
2h 10min
Focaccia pugliese
1 Std. 10 Min
Rotolo funghi e peperoni
2 godz. 15 min
Focaccia con salsiccia
1h 50min
Focaccia alle olive
2h
Focaccia di patate
2h 50min
Croissant con tonno affumicato
6h
Girelle di mozzarella (di Luca Montersino)
3h 45min
Focaccia alle melanzane
1h 50min