Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 300 g di farina
-
15
g di lievito di birra fresco
of 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato (8 g) - 1 cucchiaino di zucchero
- 70 g di acqua tiepida
- 80 g di latte intero
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 50 g di Provolone a pezzi (2 cm)
- 500 g di acqua
- 400 g di bietola o indivia, le foglie mondate e ben asciutte
- 1 peperoncino piccante fresco
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di uvetta sultanina precedentemente ammollata in acqua tiepida
- 50 g di olive nere denocciolate
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 853 kJ / 204 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 8.3 g
- Vezels
- 1.9 g
Alternatieve recepten
Panzerotti gustosi ai peperoni
1 godz. 50 min
Pizza di patate alle verdure
2 Std.
Focaccia alle melanzane
1 godz. 50 min
Focaccia pugliese
1h 10min
Calzoni ripieni con verdure e prosciutto
2 Std.
Calzoni ricotta e funghi
1 Std. 5 Min
Calzone
2h 50min
Panzerotti alla romana
55min
Focaccia di patate
2h 50min
Panzerotti romani
1h 10min
Crocchette di riso con Parmigiano reggiano
1h
Piadine di patate
9 godz. 25 min