![Canascione Canascione](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8F2BE40B-5482-4573-B636-1F3530F875A6/Derivates/85C018CA-2DD2-4E80-83B0-BA856F260F88.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 130 g di acqua
- ½ cucchiaino di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco
- 250 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 150 g di salsiccia di maiale fresca, spellata e sgranata
-
130
g di pecorino a fette (vedere consigli)
of 130 g di provola a fette - 3 uova
- 1 cucchiaio di latte
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1506 kJ / 360 kcal
- Eiwitten
- 18.2 g
- Koolhydraten
- 31.9 g
- Vetten
- 18.6 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza Margherita
2ч.
Pizza Margherita e basilico
2ч. 10 мин.
Schiacciata integrale ai pomodori
45 min
Pizza con la ricotta
2h 40min
Focaccia con la crescenza
1ч. 45 мин.
Himbasha (pane etiope in padella)
3 godz. 40 min
Pizza del pastore
5h
Croissant ai wurstel ed Emmental (senza glutine)
2ч.
Pasticcio di maccheroni alla ferrarese
2 godz. 50 min
Cassola cagliaritana
1 godz.
Cannoli al nocciolato
20 Min
Focaccia ai friarielli
2h 15min