Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 130 g di acqua
- ½ cucchiaino di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco
- 250 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 150 g di salsiccia di maiale fresca, spellata e sgranata
-
130
g di pecorino a fette (vedere consigli)
of 130 g di provola a fette - 3 uova
- 1 cucchiaio di latte
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1506 kJ / 360 kcal
- Eiwitten
- 18.2 g
- Koolhydraten
- 31.9 g
- Vetten
- 18.6 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cecapreti con ragù della ciociaria
3 Std.
Polpette di carciofi e scamorza
1 Std.
Babà analcolico alle fragole
3h 30min
Tarallini farciti ai sapori di Calabria
1 Std. 30 Min
Filone saporito
5h 20min
Tarallini al latte
3u. 10min
Cestino centrotavola
5 Std.
A ‘ngornata
2 Std. 20 Min
Polpettone di carne ripieno di asparagi
1 Std. 10 Min
Bomboloni salati
3 Std. 20 Min
Polpettone in crosta
1 Std. 10 Min
Ragù con polpettine di pane
1 Std. 25 Min