Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 130 g di acqua
- ½ cucchiaino di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco
- 250 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 150 g di salsiccia di maiale fresca, spellata e sgranata
-
130
g di pecorino a fette (vedere consigli)
of 130 g di provola a fette - 3 uova
- 1 cucchiaio di latte
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1506 kJ / 360 kcal
- Eiwitten
- 18.2 g
- Koolhydraten
- 31.9 g
- Vetten
- 18.6 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasticciotti leccesi
1h 15min
Sfogliata ai funghi
1h 40min
Calzone dolce di ricotta
1h 40min
Dolcetti semplici mandorle e cioccolato
5 Std. 40 Min
Biscotti shortbread bigusto
5 Std.
Rotolo funghi e peperoni
2h 15 min
Oranais all'albicocca
1u. 35min
Pizza con la ricotta
2 Std. 40 Min
Babà napoletano
3 Std.
Pitte pie calabresi
1h 30 min
Pizza rustica lucana
1h 15min
Torta salata di pane
45 min