Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 260 g di acqua a temperatura ambiente
-
1
cucchiaino di zucchero
of 1 cucchiaino di malto di orzo -
25
g di lievito di birra fresco
of 2 ½ cucchiaini di lievito di birra disidratato - 20 g di olio di oliva + q.b.
- 500 g di farina tipo 0 + q.b.
- 1 ½ cucchiaino di sale
Farcitura
- ½ spicchio di aglio
- 2 rametti di prezzemolo, le foglioline lavate e asciugate
- 1 pizzico di origano secco
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 100 - 150 g di pesce piccolo misto (tipo paranza) pulito
- 5 - 6 pomodori ciliegino a metà
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2611 kJ / 624 kcal
- Eiwitten
- 22.1 g
- Koolhydraten
- 101.2 g
- Vetten
- 17.3 g
- Vezels
- 5.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza Margherita
2 Std.
Pizza alla marinara
1 godz. 35 min
Pizza alla romana
1 Std. 40 Min
Focaccia croccante
2 Std. 10 Min
Focaccia al farro farcita
3h 45min
Focaccia ai friarielli
2 Std. 15 Min
Pizza di patate alle verdure
2 Std.
Pizza ai peperoni
1 Std. 55 Min
Pizza mele e brie
1 Std. 50 Min
Pizza frescolina
1 Std. 40 Min
Calzoni ricotta e funghi
1h 5min
Pizza bianca alla rucola
1 godz. 35 min