Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lievito madre
- 200 g di farina tipo 1
- 120 g di acqua
- 1 cucchiaino di yogurt naturale, non zuccherato
1° Rinfresco
- 50 g di acqua
- 100 g di farina tipo 1
- Voeding
- per 250 g
- Calorieën
- 5719 kJ / 1367 kcal
- Eiwitten
- 44.4 g
- Koolhydraten
- 309.6 g
- Vetten
- 3.2 g
- Vezels
- 9.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Il pane di Altamura
4h
Pagnotte integrali con lievito madre
4h
Pane alla birra
4 godz. 55 min
Pane pugliese
29h 20min
Piadina con esubero di lievito madre
1h 50 min.
Corona bordolese
5h 20 min.
Pagnotta casereccia
5h 10min
Pancarrè
5h
Pane toscano con lievito madre
5h
Grissini con esubero di lievito madre
5h 5min
Ciriola romana
10 Std. 50 Min
Filone di sola semola
2 godz. 50 min