Apparaten en Accessoires
Lievito madre
Voorbereiding 5min
Totaal 72u. 15min
250 g
Ingrediënten
Lievito madre
-
200 g di farina tipo 1
-
120 g di acqua
-
1 cucchiaino di yogurt naturale non zuccherato
1° Rinfresco
-
50 g di acqua
-
100 g di farina tipo 1
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 250 g
Eiwitten
44.4 g
Calorieën
5719 kJ /
1367 kcal
Vetten
3.2 g
Vezels
9.6 g
Koolhydraten
309.6 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Pane e panini
61 recepten
Italië
Italië
Misschien vind je dit ook leuk...
Il pane di Altamura
4 godz.
Pagnotta casereccia
5 godz. 10 min
Baguette tradizionale
15 godz. 35 min
Preimpasto per pane
24 godz. 30 min
Treccia di grano duro alla salvia
5 godz.
Pagnotte integrali con lievito madre
4 godz.
Pane toscano con lievito madre
5 godz.
Piadina con esubero di lievito madre
1 godz. 50 min
Pane pugliese
29 godz. 20 min
Filone di sola semola
2 godz. 50 min
Ciabattine veloci
3 godz. 10 min
Grissini con esubero di lievito madre
5 godz. 5 min