Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lievito madre
- 200 g di farina tipo 1
- 120 g di acqua
- 1 cucchiaino di yogurt naturale, non zuccherato
1° Rinfresco
- 50 g di acqua
- 100 g di farina tipo 1
- Voeding
- per 250 g
- Calorieën
- 5719 kJ / 1367 kcal
- Eiwitten
- 44.4 g
- Koolhydraten
- 309.6 g
- Vetten
- 3.2 g
- Vezels
- 9.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Preimpasto per pane
24hod. 30min
Fette biscottate
5u. 50min
Pane tipo ciabatta
26hod.
Piadina con esubero di lievito madre
1sa 50 dk
Pane pugliese
29u. 20min
Pane toscano con lievito madre
5h
Pagnotta casereccia
5hod. 10min
Panini rosette
23u. 20min
Ciabatte (di Luca Montersino)
14u. 15min
Ricotta
5 godz. 30 min
Grissini con esubero di lievito madre
5h 5min
Il pane di Altamura
4h