Apparaten en Accessoires
Il pane di Altamura
Voorbereiding 5min
Totaal 4u.
750 g
Ingrediënten
-
350 g di acqua
-
600 g di semola di grano duro + q.b.
-
10 g lievito di birra fresco sbriciolato
-
1 pizzico zucchero
-
20 g di sale
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 100 g
Eiwitten
7.2 g
Calorieën
891 kJ /
213 kcal
Vetten
0.3 g
Vezels
2.3 g
Koolhydraten
48.2 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Giro d'Italia
40 recepten
Italië
Italië
Pane e panini
61 recepten
Italië
Italië
Misschien vind je dit ook leuk...
Pagnotta casereccia
5u. 10min
Pane barese
6u. 15min
Lievito madre
72u. 15min
Nodini mediterranei
3u. 50min
Pane alla birra
4u. 55min
Treccia di grano duro alla salvia
5u.
Panini integrali alle erbe
4u. 45min
Pane con farina di mais
5u. 5min
Pane pugliese
29u. 20min
Filone di sola semola
2u. 50min
Ciabattine veloci
3u. 10min
Pane al semolino
4u.