Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g di acqua
- 600 g di semola di grano duro + q.b.
- 10 g lievito di birra fresco sbriciolato
- 1 pizzico di zucchero
- 20 g di sale
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 891 kJ / 213 kcal
- Eiwitten
- 7.2 g
- Koolhydraten
- 48.2 g
- Vetten
- 0.3 g
- Vezels
- 2.3 g
Alternatieve recepten
Polka (pane francese)
5 godz.
Pane pugliese
29h 20min
Pane al semolino
4h
Ciabatte (di Luca Montersino)
14h 15min
Nodini mediterranei
3h 50min
Baguette tradizionale
15h 35min
Pane con farina di mais
5h 5min
Pagnotta casereccia
5h 10min
Pane barese
6 Std. 15 Min
Ciabattine veloci
3 godz. 10 min
Filone di sola semola
2h 50min
Panini all'olio
3 godz. 10 min