Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g di acqua
- 600 g di semola di grano duro + q.b.
- 10 g lievito di birra fresco sbriciolato
- 1 pizzico di zucchero
- 20 g di sale
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 891 kJ / 213 kcal
- Eiwitten
- 7.2 g
- Koolhydraten
- 48.2 g
- Vetten
- 0.3 g
- Vezels
- 2.3 g
Alternatieve recepten
Ciabattine veloci
3 Std. 10 Min
Panini al latte
4h 50 min
Preimpasto per pane
24h 30min
Filone di sola semola
2hod. 50min
Pane tipo ciabatta
26h
Pane pugliese
29 Std. 20 Min
Pane toscano con lievito madre
5 godz.
Pane con farina di mais
5h 5min
Pagnotta casereccia
5h 10 min
Pane barese
6 Std. 15 Min
Pane alle olive
2 Std. 20 Min
Pane alla birra
4h 55min