Apparaten en Accessoires
Ciabattine veloci
Voorbereiding 20min
Totaal 3u. 10min
9 pezzi
Ingrediënten
-
330 g di acqua
-
15 g di lievito di birra fresco
-
1 cucchiaino di miele1 cucchiaino di malto di orzo
-
470 g di farina tipo 00, + q.b.470 g di farina tipo 1 + q.b.
-
30 g di fecola di patate
-
10 g di sale
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 pezzo
Eiwitten
6 g
Calorieën
812 kJ /
194 kcal
Vetten
0.5 g
Vezels
2 g
Koolhydraten
44 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Pane e panini
61 recepten
Italië
Italië
Misschien vind je dit ook leuk...
Il pane di Altamura
4u.
Pagnotta casereccia
5u. 10min
Panini al latte
4u. 50min
Mantovanine
2u. 45min
Attorcigliati al sale marino
3u. 15min
Grissini di pane
4u.
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50min
Filone di sola semola
2u. 50min
Panini all'olio
3u. 10min
Rosette
5u. 20min
Ciabattine
3u. 30min
Pancarrè
5u.