![Pane per hamburger Pane per hamburger](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9B713ABA-4245-4388-8F46-A050C0FAA55B/Derivates/669B702D-C273-429D-8EB8-491B8D80F659.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 90 g di latte
- 4 - 5 gocce di succo di limone, spremuto fresco
- 190 g di farina manitoba
- 90 g di farina per torte + q.b. per infarinare
- 40 g di zucchero
- 1 cucchiaini rasi di sale
- 1 uovo
- 1 tuorlo
- 15 g di burro a temperatura ambiente
- 5 g di lievito di birra fresco
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 1 albume, leggermente sbattuto
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1513 kJ / 362 kcal
- Eiwitten
- 11.16 g
- Koolhydraten
- 61.28 g
- Vetten
- 8.01 g
- Vezels
- 2.53 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4 Std. 55 Min
Panini al latte
4 Std. 50 Min
Pain au chocolat
5h
Focaccia classica ad alta idratazione
5h
Focaccia al rosmarino
2ч. 30 мин.
Piadina romagnola
15min
Croissant all'albicocca (di Luca Montersino)
5h
Tigelle
3 Std. 50 Min
Croissant francese
5h 20min
Croissant
7 godz. 30 min
Buns (panini classici per hamburger)
4h 35min
Hamburger di vitello, panino "bun" e salsa ketchup
5 Std. 30 Min