Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di farina senza glutine per pizza o pasta
- 2 uova medie
- 30 g di acqua + q.b.
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1230 kJ / 294 kcal
- Eiwitten
- 6.2 g
- Koolhydraten
- 51.8 g
- Vetten
- 8.3 g
- Vezels
- 4.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta per pane veloce (senza glutine)
1 godz. 40 min
Piadina (senza glutine)
1h 20min
Pizza Dolomiti (senza glutine)
2 godz. 55 min
Pan di Spagna al riso e miglio (senza glutine)
1 godz. 10 min
Pasta sfoglia (senza glutine)
1 godz. 50 min
Crostata alle due creme (senza glutine)
3h
Pasta fresca (senza glutine)
1h 5min
Pasta frolla (senza glutine)
2h 45min
Crêpes (senza glutine)
50min
Besciamella (senza glutine)
15min
Pizza "come in pizzeria" (senza glutine)
2 godz. 55 min
Pasta per pizza (senza glutine)
2 godz. 10 min