Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gianduia
- 50 g di zucchero
- 50 g di nocciole spellate e tostate
- 10 g di latte in polvere
-
150
g di cioccolato fondente a pezzi
of 150 g di cioccolato al latte a pezzi
Impasto
- 200 g di latte
- 100 g di zucchero
- 1 cucchiaino di miele
- 100 g di burro a pezzi + q.b. per imburrare
- 1 uovo
- 1 goccia di estratto di vaniglia naturale
-
25
g di lievito di birra fresco
of 1 bustina di lievito di birra disidratato - 500 g di farina manitoba + q.b. per infarinare
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1515 kJ / 362 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta di rose
2 Std.
Corona di pan di pizza
4h
Veneziane
2h 40min
Rotolo alla frutta
1 Std. 25 Min
Impasto per pizza
1h
Treccia di pan brioche ripiena
2h 20min
Trancetti bigusto
1h
Bomboloni al forno
3sa 35 dk
Girelle bicolore
3h
Torta di rose salata
4sa 15 dk
Danubio dolce
3h 25min
Sbriciolata agli amaretti e crema gianduia
45 dk