Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Primo impasto
- 70 g di zucchero
- 215 g di farina tipo 00
- 25 g di farina di mandorle
- 100 g di burro, a pezzi
- 55 g di uova
- 1 pizzico di sale
Secondo impasto
- 140 g di zucchero
- 430 g di farina tipo 00
- 50 g di farina di mandorle
- 200 g di burro, a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 115 g di uova
Crema per farcire
- 300 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 200 g di latte condensato
- 500 g di mascarpone
Terminare la preparazione
- macarons q.b. per decorare
- fragole q.b. per decorare
- fiori edibili q.b. per decorare
- pistacchi al naturale, sgusciati e spellati q.b. per decorare
- more q.b. per decorare
- lamponi q.b. per decorare
- mirtilli q.b. per decorare
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2353.3 kJ / 562.4 kcal
- Eiwitten
- 9.6 g
- Koolhydraten
- 47.7 g
- Vetten
- 37 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta di zucchero
1h 10min
Torta Red velvet
3 Std.
Glassa di zucchero
10 dk
Ganache al cioccolato
12h 20min
Ganache al cioccolato bianco
12h 20min
Cioccolato temperato
15min
Cupcake velluto rosso per S.Valentino
50 Min
Mini muffin con frosting al mascarpone
1hod.
Cream tart a cuore (di LuCake)
10 Std. 20 Min
Crema al burro al cacao
10 dk
Macaron al cioccolato
24h
Gravity cake con confetti colorati
3 Std.