Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base
- 300 g di biscotti secchi, tipo digestive
- 80 g di burro a temperatura ambiente a pezzi
Crema
- 500 g di formaggio fresco spalmabile
- 250 g di cioccolato bianco a pezzi
- 250 g di latte intero
- 40 g di zucchero
- 3 fogli di gelatina (4 g cad.), ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
Terminare la preparazione
- 100 g di zucchero
- 100 g di acqua
- 100 g di vino dolce, tipo moscato
- 3 fogli di gelatina (4 g cad.), ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
- 100 g di uva bianca, gli acini a metà e senza semini
- 100 g di uva nera, gli acini a metà e senza semini
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1991 kJ / 476 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 29 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cheesecake mascarpone e cioccolato
5h 30min
Cheesecake al cioccolato
9 godz. 30 min
Cheesecake ai lamponi
3h 20min
Cheesecake al cocco
4 godz. 30 min
Cheesecake ricotta e pere
4 godz. 35 min
Torta al cioccolato bianco e crema al whisky
9 Std.
Cheesecake ai due cioccolati e fragole
10 Std. 45 Min
Torta alle 3 mousse
5h 30min
Cheesecake pistacchio e caffè
7 Std. 30 Min
Cheesecake marmorizzata
8 godz. 30 min
Crema al burro al cacao
10min
Cheesecake allo yogurt e fragole
5 godz. 40 min