Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base
- 300 g di biscotti secchi, tipo digestive
- 80 g di burro a temperatura ambiente a pezzi
Crema
- 500 g di formaggio fresco spalmabile
- 250 g di cioccolato bianco a pezzi
- 250 g di latte intero
- 40 g di zucchero
- 3 fogli di gelatina (4 g cad.), ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
Terminare la preparazione
- 100 g di zucchero
- 100 g di acqua
- 100 g di vino dolce, tipo moscato
- 3 fogli di gelatina (4 g cad.), ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
- 100 g di uva bianca, gli acini a metà e senza semini
- 100 g di uva nera, gli acini a metà e senza semini
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1991 kJ / 476 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 29 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cheesecake ai due cioccolati e fragole
10 Std. 45 Min
Cheesecake delle feste
4h 30min
Cheesecake cioccolato e caffè
2 Std. 40 Min
Cheesecake alla salsa mou
4h 50min
Cheesecake ai lamponi
3h 20min
Cheesecake al cioccolato
9 Std. 30 Min
Bignè menta e cioccolato
4h
Cheesecake mascarpone e cioccolato
5 Std. 30 Min
Cheesecake vaniglia e cioccolato
7hod. 35min
Cheesecake ricotta e pere
4u. 35min
Torta al cioccolato con profiteroles
21 godz.
Soufflé al cioccolato extra fondente
50min