Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla
- 125 g di zucchero
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 125 g di burro freddo a pezzi + q.b.
- 250 g di farina tipo 00
- 1 uovo (da 60 g)
Crema pasticcera
- 500 g di latte intero
- 4 tuorli
- 100 g di zucchero
- 40 g di farina tipo 00
Terminare la preparazione
- 10 mirtilli freschi
- 1 rametto di ribes rosso
- 3 fragole a fettine sottili
- 1 kiwi, sbucciato e a fette sottili
- 1 mandarino, sbucciato e a fette
- 10 more fresche
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 523 kJ / 125 kcal
- Eiwitten
- 2.4 g
- Koolhydraten
- 17.3 g
- Vetten
- 5.1 g
- Vezels
- 0.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crostata classica alla frutta mista
1h 20min
Bignè al cioccolato
3h
Cream tart
4sa
Bignè con crema pasticcera
3h
Diplomatica
3h 30 min
Crema diplomatica
30 dk
Tartellette al cioccolato bianco e frutti di bosco
27 Std.
Cioccolatini ai wafer e cocco
8h 45 min
Torta della nonna
1 godz. 30 min
Pan di Spagna
1 godz. 50 min
Bignè menta e cioccolato
4sa
Tartellette alle fragole
1h 20min