Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla
- 125 g di zucchero
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 125 g di burro freddo a pezzi + q.b.
- 250 g di farina tipo 00
- 1 uovo (da 60 g)
Crema pasticcera
- 500 g di latte intero
- 4 tuorli
- 100 g di zucchero
- 40 g di farina tipo 00
Terminare la preparazione
- 10 mirtilli freschi
- 1 rametto di ribes rosso
- 3 fragole a fettine sottili
- 1 kiwi, sbucciato e a fette sottili
- 1 mandarino, sbucciato e a fette
- 10 more fresche
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 523 kJ / 125 kcal
- Eiwitten
- 2.4 g
- Koolhydraten
- 17.3 g
- Vetten
- 5.1 g
- Vezels
- 0.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crostata classica alla frutta mista
1小时 20 分钟
Crema chantilly con gocce di cioccolato
20 分钟
Pasta biscotto
1 Std.
Torta multistrato alle fragole con croccante a nido d'ape
1小时 20 分钟
Pan di Spagna
1 Std.
Pan di Spagna
1h 50min
Bignè al cioccolato
3 Std.
Bignè glassati con crema pasticcera al profumo d'arancia
2h
Bignè con crema chantilly e frutti rossi
2 Std. 30 Min
Bignè con frutti canditi
6 godz. 30 min
Cream tart
4h
Bignè con crema pasticcera
3 Std.