Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pan di Spagna al cioccolato
- burro q.b.
- farina tipo 00 q.b.
- 100 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 200 g di burro morbido a pezzi
- 6 uova (da 60 g)
- 180 g di zucchero
- 180 g di farina tipo 00
- 50 g di cacao amaro in polvere
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
- 1 pizzico di sale
Farcitura
- 1000 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 40 g di zucchero a velo
- 40 g zucchero a velo
Terminare la preparazione
-
60
g di Kirsch
of 60 g di Maraschino (liquore alle ciliegie) - 60 g di acqua
-
300
g di ciliegie sciroppate a metà + q.b. per guarnire
of 300 g di amarene sciroppate sciroppate a metà + q.b. per guarnire - scaglie di cioccolato q.b.
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 3309 kJ / 791 kcal
- Eiwitten
- 9.2 g
- Koolhydraten
- 68.7 g
- Vetten
- 52.2 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sacher Torte
2h 30 min
Tronchetto al tiramisù
4h
Torta bignè al cioccolato bianco
1h
Torta Saint Honoré all'italiana
22h
Devil's food cake (Torta del Diavolo)
5h
Torta Bimby® al cioccolato e fragole
50min
Torta ai tre cioccolati
5h 20min
Torta di crêpes tiramisù
6h 30min
Naked cake al cioccolato
4h
Isadora ubriaca alle noci
3h
Torta meringata al limone con glassatura veloce
3h 15 min
Torta a strati mascarpone e lamponi
5h