Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di farina tipo 00 + q.b.
- 150 g di zucchero
- 150 g di vino rosso passito (vedere consigli)
- 125 g di olio di oliva
- 15 g di lievito in polvere per dolci
- 1 ½ cucchiaino di semi di anice
- 1 pizzico di sale
- zucchero di canna q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 402 kJ / 96 kcal
- Eiwitten
- 1.4 g
- Koolhydraten
- 14.7 g
- Vetten
- 3.2 g
- Vezels
- 0.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Supplì (di Francesca Romana Barberini)
50min
Ciambella ciociara
3h
Torcolo di San Costanzo
5h 30min
Pizza di pasqua dolce
3h
Panpepato
25h 40min
Maritozzo romano
11h
Castagnole
1 godz. 20 min
Tozzetti
1h 30min
Crescia al formaggio
3h 10min
Torta di Pasqua al formaggio umbra
4 Std.
Ciambellone alla frutta secca
55 min
Ciambelline al vino rosso
1h