Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla alle nocciole
- 75 g di nocciole tostate
- 140 g di zucchero
- 250 g di farina tipo 00
- 110 g di burro morbido a pezzi
- ½ stecca di vaniglia, i semini estratti
- 1 pizzico di sale
- 25 g di crema gianduia
- 1 uovo, leggermente sbattuto
Ripieno
- 150 g di zucchero
- 50 g di nocciole tostate
- 130 g di burro
- 2 uova medie
- 100 g di farina tipo 00
- 5 g di lievito in polvere per dolci
- 1 pizzico di sale
- 1 punta di coltello di vaniglia in polvere
Terminare la preparazione
- 3 cucchiai di crema gianduia
- nocciole tostate, a piacere
- granella di nocciole, a piacere
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1054.4 kJ / 252 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 29.6 g
- Vetten
- 12.9 g
- Verzadigd vet
- 5.8 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 17.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crostata con crema pasticcera alla ricotta
1h 30min
Crostata bigusto
1h 55 min
Torta fredda alla crema gianduia
50min
Crostata alle fragole
2h
Torta della nonna
1h 30min
Pasta frolla
1 Std. 10 Min
Cheesecake al caffè
5h 30min
Crostatina al cioccolato
13 Std.
Crostata di mele con crema di mandorle
1h 15min
Crostata di marmellata o confettura
1 Std. 10 Min
Crostata al cioccolato
1h 50 min.
Crostata con crema alle nocciole e cioccolato
4h