Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g di zucchero
- 250 g di burro morbido a pezzi
- 400 g di farina tipo 00
- 3 cucchiai di cacao amaro in polvere
- 2 pizzichi di pepe habanero orange
-
½
stecca di vaniglia, i semini estratti
of 1 cucchiaino di essenza di vaniglia - 1 uovo
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 335 kJ / 80 kcal
- Eiwitten
- 1.2 g
- Koolhydraten
- 8.8 g
- Vetten
- 4.5 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta choux
2sa
Danubio dolce al cioccolato
6h
Crema pasticcera alla vaniglia
15 min
Ganache al cioccolato
12h 20min
Crostata al cioccolato e caramello salato
3h 15min
Ganache al cioccolato bianco
12h 20min
Zuccotto ubriaco con glassa al cioccolato bianco
2sa
Bavarese su dacquoise alle nocciole con cremoso al cioccolato
11 godz.
Pasta Choux
2sa
Colomba
9h
Piccoli bignè con crema alle nocciole
2sa 30 dk
Tortine alla crema di latte (di Erica Liverani)
2sa