Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crema alla nocciola
- 180 g di nocciole, spellate e tostate
- 125 g di zucchero di canna
- 50 g di farina tipo 00
- 10 g di amido di mais (maizena)
- 250 g di latte
- 10 g di burro
- 2 uova, a temperatura ambiente
Pasta frolla montata
- 160 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 15 g di lievito in polvere per dolci
- 1 pizzico di sale
- 300 g di burro, a temperatura ambiente e a pezzi
- 2 uova
- 420 g di farina tipo 00
Terminare la preparazione
- 1 pizzico di sale rosa dell'Himalaya (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2318 kJ / 554 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 35 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chiffon cake al cioccolato bianco e pistacchi
1h 30 min
Pasta frolla
1 godz. 50 min
Torta pazientina
3h 55 min
Financier alla nocciola con ganache fondente (senza glutine) di Damiano Carrara
2h
Diplomatica
3h 30 min
Biscotti di frolla montata al cacao e habanero orange
1h
Torta appassionata alle amarene
1h 30 min
Chiffon cake alle nocciole con glassa al cioccolato al latte
1h 30 min
Chiffon cake cappuccino
1h 10min
Crostata al cioccolato e caramello salato
3h 15min
Baci di frolla montata con ganache al pistacchio
1h 30 min
Chiffon cake alla vaniglia con crema al latte
5 Std.