Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2000 g di latte intero fresco (vedere consigli)
- 10 g di sale + q.b.
- 2 g di caglio animale (vedere consigli)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 5355 kJ / 1280 kcal
- Eiwitten
- 66 g
- Koolhydraten
- 98 g
- Vetten
- 72 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mantovanine
2 godz. 45 min
Dado vegetale
1h
Pasta all'uovo
1h
Ricotta (TM6)
16 Std. 30 Min
Primo sale
13 godz. 30 min
Formaggella alle erbe
4h 20min
Burro
40 phút
Ricotta
5 Std. 30 Min
Grissini con esubero di lievito madre
5h 5min
Sale aromatizzato ai funghi porcini
10min
Caciotta fresca piccante
8 Std.
Formaggio fresco
9 godz. 45 min