Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2000 g di latte intero fresco (vedere consigli)
- 10 g di sale + q.b.
- 2 g di caglio animale (vedere consigli)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 5355 kJ / 1280 kcal
- Eiwitten
- 66 g
- Koolhydraten
- 98 g
- Vetten
- 72 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ricotta (TM6)
16 Std. 30 Min
Ricotta
5h 30 min
Caciotta fresca piccante
8 Std.
Maionese cotta
15 min
Burro
40 min
Formaggio fresco
9 godz. 45 min
Torrone morbido
6ωρ. 20 λεπτ.
Primo sale
13h 30min
Yogurt
12h
Formaggella alle erbe
4 godz. 20 min
Yogurt greco (con fermenti per yogurt)
18h 20 min
Yogurt naturale (con fermenti per yogurt)
12 Std. 15 Min