Compatibele versies
Biancomangiare alle mandorle e miele d'acacia (di Francesca Romana Barberini)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 160 g di mandorle pelate
- 200 g di latte
- 1 stecca di vaniglia e i semini estratti
- 140 g di miele di acacia
- 5 g di agar agar (vedere consigli)
- 300 g di panna (30-40% di grassi) fredda
- 50 g di mandorle a lamelle
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2962 kJ / 708 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 57 g
- Vezels
- 7 g
Alternatieve recepten
Crostata limone e arancio al cioccolato bianco di Luca Montersino
55 Min
Panna vegetale liquida
10 dk
Pan brioche integrale
21h 45min
Salsa all'arancia
25 min
Zuppa di piselli secchi
1h 25min
Gelo di anguria
3h 30min
Panna vegetale
6h 10 min
Teste di turco
4h 30 min
Polpette di sarde con verdure agrodolci
50 Min
Zuppa di miso, frutti di mare al sake e contorno di riso
Geen beoordelingen
Pane alle ciliegie e semi di lino
4 godz. 15 min
Mousse al cioccolato e arancia (senza glutine)
8h 20 min.