![Biancomangiare alle mandorle e miele d'acacia (di Francesca Romana Barberini) Biancomangiare alle mandorle e miele d'acacia (di Francesca Romana Barberini)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/361F95F0-A8C8-4CDB-98D0-18EF7FC5F002/Derivates/B04F01D6-1361-49AD-BFAB-8729079473F3.jpg)
Compatibele versies
Biancomangiare alle mandorle e miele d'acacia (di Francesca Romana Barberini)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 160 g di mandorle pelate
- 200 g di latte
- 1 stecca di vaniglia e i semini estratti
- 140 g di miele di acacia
- 5 g di agar agar (vedere consigli)
- 300 g di panna fresca liquida fredda
- 50 g di mandorle a lamelle
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2962 kJ / 708 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 57 g
- Vezels
- 7 g
Alternatieve recepten
Pappardelle con macco di fave fresche
55 min
Cotriade (brodetto di pesce Bretone)
1h 15 min
Sfinci siciliane
2h 30 min
Piconi
1h 10 min
Tortine di pesche nettarine e mascarpone al lemon curd
3 Std. 40 Min
Sfincione favarese
3h
Torta raw alle barbabietole e cioccolato (senza lattosio)
2 Std. 20 Min
Nuvolette di ricotta
50 min
Cassatelle pasquali
2h 50 min
Torta di pesche e lamponi (vegan)
5h
Budino agli agrumi
3 Std. 15 Min
Panelle
1h 25 min