Compatibele versies
Biancomangiare alle mandorle e miele d'acacia (di Francesca Romana Barberini)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 160 g di mandorle pelate
- 200 g di latte
- 1 stecca di vaniglia e i semini estratti
- 140 g di miele di acacia
- 5 g di agar agar (vedere consigli)
- 300 g di panna fresca liquida fredda
- 50 g di mandorle a lamelle
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2962 kJ / 708 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 57 g
- Vezels
- 7 g
Alternatieve recepten
Gelo di anguria
3 Std. 30 Min
Granita al melone e porto
6h 15 min
Sfincione favarese
3h
Macco di fave messinesi con calamari
50min
Polpette di sarde con verdure agrodolci
50min
Sfinci siciliani salati
3 Std. 30 Min
Cassatelle pasquali
2h 50min
Iris siciliani
4h 10min
Cartocci e viennesi siciliani
3h 15min
Granita di gelsi
15 Min
Torta raw all'arancia e mandorle
1 Std. 30 Min
Sfinci siciliane
2h 30min