Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1430 g di acqua
- 5 g di zucchero
- 5 g di lievito di birra fresco
- 40 g di latte
- 400 g di farina manitoba
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 9 g di sale
Terminare la preparazione
- sale grosso, a piacere
- 2 pomodori maturi a fette
- 200 g di mozzarella, sgocciolata e a fette
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1732 kJ / 414 kcal
- Eiwitten
- 14.5 g
- Koolhydraten
- 53.4 g
- Vetten
- 15.8 g
- Verzadigd vet
- 16.1 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cornetti brioche
6 Std. 30 Min
Ciabattine
3h 30 min
Piadina romagnola
15 dk
Focaccia classica ad alta idratazione
5h
Piadina sfogliata (1 porzione)
40 min
Focaccia alle olive (TM6)
2 godz.
Pane bianco
3h
Pizzette
3h 40 min
Panini all'olio (TM6)
1h 10min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4h 55min
Focaccine con pomodorini
3h 40 min
Focaccine morbide
3h 30 min