Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di zucchero
- 2 uova, a temperatura ambiente
- ½ limone, preferibilemtne biologico, la scorza grattugiata
- 80 g di burro morbido a pezzi
- ½ bustina di vanillina in polvere
- ½ bustina di lievito in polvere per dolci
- 1 pizzico di sale
- 2 cucchiai di liquore all'anice
- 400 - 450 g di farina tipo 00, antigrumi
- 40 g di mandorle tostate
- 20 g di pinoli
- 20 g di frutta mista candita a pezzetti
- 30 g di uva passa
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2108 kJ / 504 kcal
- Eiwitten
- 10.2 g
- Koolhydraten
- 88.4 g
- Vetten
- 14.1 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crescia al formaggio
3 Std. 10 Min
Torta di Pasqua al formaggio umbra
4h
Ciambellone alla frutta secca
55min
Cantucci
1h 50min
Ciambelline al vino rosso passito
1h
Ciaramicola
1h
Cantucci integrali cioccolato e nocciole
50min
Pizza di pasqua dolce
3h
Maritozzo romano
11 Std.
Cantuccini di Prato
1h
Ciambelline al vino rosso
1h
Panpepato
25h 40min