Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di zucchero
- 2 uova, a temperatura ambiente
- ½ limone, preferibilemtne biologico, la scorza grattugiata
- 80 g di burro morbido a pezzi
- ½ bustina di vanillina in polvere
- ½ bustina di lievito in polvere per dolci
- 1 pizzico di sale
- 2 cucchiai di liquore all'anice
- 400 - 450 g di farina tipo 00, antigrumi
- 40 g di mandorle tostate
- 20 g di pinoli
- 20 g di frutta mista candita a pezzetti
- 30 g di uva passa
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2108 kJ / 504 kcal
- Eiwitten
- 10.2 g
- Koolhydraten
- 88.4 g
- Vetten
- 14.1 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta di Pasqua al formaggio umbra
4h
Cantucci
1h 50 min
Maritozzo romano
11h
Panpepato
25 Std. 40 Min
Ciambellone alla frutta secca
55 Min
Pizza di pasqua dolce
3 Std.
Crescia al formaggio
3 godz. 10 min
Ciaramicola
1hod.
Ciambelline al vino rosso
1hod.
Castagnole
1 Std. 20 Min
Supplì (di Francesca Romana Barberini)
50 Min
Ciambelline al vino rosso passito
1hod.