Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla
- 100 g di zucchero
- 120 g di burro a pezzi
- 300 g di farina
- 1 uovo
- 1 tuorlo d'uovo
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 150 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 3 tuorli d'uovo
- 80 g di zucchero
- 250 g di mascarpone
Terminare la preparazione
- 50 g di crema gianduia
- 25 g di biscotti di Novara
- 100 g di caffè espresso
- cacao amaro in polvere q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1816 kJ / 434 kcal
- Eiwitten
- 7.4 g
- Koolhydraten
- 39.1 g
- Vetten
- 27.6 g
- Vezels
- 1.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Panna montata
10 min
Tiramisù
5 Std. 40 Min
Rotolo decorato
1h 5min
Crostata al cioccolato bianco
1 Std. 10 Min
Crostata ricotta, cioccolato bianco e lamponi
3h 45 min
Sbriciolata al cacao con crema al latte
1 godz.
Crostata con crema alle nocciole e cioccolato
4h
Cheesecake allo yogurt e fragole
5 Std. 40 Min
Crostata alla crema di cioccolato
1h 45min
Crostata classica alla frutta mista
1 Std. 20 Min
Sbriciolata agli amaretti e crema gianduia
45 min
Crema chantilly con gocce di cioccolato
20 Min