Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla
- 100 g di zucchero
- 120 g di burro a pezzi
- 300 g di farina
- 1 uovo
- 1 tuorlo d'uovo
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 150 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 3 tuorli d'uovo
- 80 g di zucchero
- 250 g di mascarpone
Terminare la preparazione
- 50 g di crema gianduia
- 25 g di biscotti di Novara
- 100 g di caffè espresso
- cacao amaro in polvere q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1816 kJ / 434 kcal
- Eiwitten
- 7.4 g
- Koolhydraten
- 39.1 g
- Vetten
- 27.6 g
- Vezels
- 1.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cheesecake mascarpone e cioccolato
5h 30min
Tiramisù
5h 40min
Crostata ricotta, cioccolato bianco e lamponi
3h 45min
Profiterole bianco
3h 15min
Crostata morbida alla ricotta e frutti di bosco
1h
Torta tipo bocconotto al cioccolato
2sa
Semifreddo ai due cioccolati e nocciole
7h
Pan di Spagna
1 Std. 50 Min
Girelline alla crema e cioccolato (di Luca Montersino)
6h
Cheesecake marmorizzata
8h 30min
Tortine paradiso
1h
Cheesecake vaniglia e cioccolato
7h 35min