![Pane barese Pane barese](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7F43D08F-86FB-40A3-B082-087E7CA024A4/Derivates/E1A3F1BA-41EC-40BE-9945-E350197CE520.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lievitino
- 150 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
- 5 g di lievito di birra fresco
- 200 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
Impasto
- 250 g di acqua a temperatura ambiente
- 1 cucchiaio colmo di sale
- 500 g di farina tipo 0
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 912 kJ / 218 kcal
- Eiwitten
- 7.5 g
- Koolhydraten
- 48.7 g
- Vetten
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane pugliese
29h 20min
Baguette
4h
Pane tipo ciabatta
26h
Pane al semolino
4h
Pane di patate
3 Std.
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50 Min
Baguette tradizionale
15u. 35min
Pane con farina di mais
5 Std. 5 Min
Pizza bianca alla ligure
1h 45min
Panini rosette
23h 20min
Il pane di Altamura
4h
Ciabattine veloci
3 Std. 10 Min