Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lievitino
- 150 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
- 5 g di lievito di birra fresco
- 200 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
Impasto
- 250 g di acqua a temperatura ambiente
- 1 cucchiaio colmo di sale
- 500 g di farina tipo 0
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 912 kJ / 218 kcal
- Eiwitten
- 7.5 g
- Koolhydraten
- 48.7 g
- Vetten
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Il pane di Altamura
4h
Baguette tradizionale
15sa 35 dk
Pane alla birra
4 Std. 55 Min
Pane pugliese
29h 20min
Pane alle olive
2h 20min
Pane tipo ciabatta
26 godz.
Pane con farina di mais
5h 5 min
Pane calabrese con farina di mais e fiori di sambuco
3h
Pane al rosmarino
10u. 55min
Pagnotta casereccia
5h 10min
Filone di sola semola
2 Std. 50 Min
Polka (pane francese)
5h