Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lievitino
- 100 g di acqua
- 10 g di lievito di birra disidratato
- 1 cucchiaino di zucchero
- 125 g di farina manitoba
Impasto per panettone
- 50 g di scorza di arancia candita
- 50 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi (1-2 cm)
- 50 g di cioccolato al latte a pezzi (1-2 cm)
- 250 g di farina manitoba + q.b.
- 10 g di lievito di birra disidratato
- 100 g di zucchero
- 3 uova, di cui 1 leggermente sbattuto
- 50 g di latte
- 1 pizzico di sale
- 15 g di liquore all'arancia
- 50 g di burro, a temperatura ambiente e a pezzi (1-2 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 552 kJ / 132 kcal
- Eiwitten
- 3.4 g
- Koolhydraten
- 15.3 g
- Vetten
- 6.8 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Colomba pasquale alle mandorle
1h
Panettone gastronomico
26 godz.
Panettone
6h 30min
Panettone gastronomico natalizio
7h
Panettone con fichi e noci
7 godz. 30 min
Pandoro al caffè con salsa al caramello
12 Std. 30 Min
Colomba al cioccolato fondente
50min
Babà napoletano
3h
Colomba classica
6h 45min
Pandoro
12h
Taralli al limoncello
45min
Pane toscano con lievito madre
5h