Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla
- 140 g di burro morbido a pezzi + q.b. per imburrare
- 130 g di zucchero
- 2 uova
- 350 g di farina + q.b. per infarinare
- ½ cucchiaino di lievito in polvere per dolci
Crema
- 200 g di cioccolato bianco a pezzi
- 100 g di panna fresca liquida
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1627 kJ / 389 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 42.9 g
- Vetten
- 22.4 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crostata al cioccolato
1 Std. 50 Min
Crostata di frutta secca e miele
1 Std. 10 Min
Crostata Arlecchino
1 Std.
Crostata bigusto
1h 55min
Torta fredda alla crema gianduia
50 Min
Ciambella ricoperta al cioccolato
55 Min
Torta agli amaretti con cioccolato fondente al profumo di arancia
2 Std.
Crostata alla crema di cioccolato
1 Std. 45 Min
Crostata al tiramisù
3 Std. 15 Min
Sbriciolata agli amaretti e crema gianduia
45 Min
Crostata ricotta, cioccolato bianco e lamponi
3u. 45min
Crostata classica alla frutta mista
1 Std. 20 Min