Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lievitino
- 5 g di lievito di birra fresco
- 100 g di acqua
- 1 pizzico di zucchero
- 100 g di farina manitoba
Preparazione ingredienti
- 6 uova
- 300 g di burro a pezzi (3-4) + q.b.
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
1° impasto
- 100 g di farina manitoba
- 80 g di uova sbattute
- 30 g di burro morbido alla vaniglia
- 5 g di lievito di birra fresco, sciolto in un cucchiaio di acqua
- 30 g di malto di orzo
2° impasto
- 120 g di farina manitoba
- 40 g di uova sbattute
- 30 g di zucchero
- 50 g di burro morbido alla vaniglia
3° impasto
- 150 g di uova sbattute
- 200 g di burro morbido alla vaniglia
- 200 g di zucchero
- 5 g di sale
- 200 g di farina manitoba
Terminare la preparazione
- olio di semi di mais
- zucchero a velo, a piacere (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2000 kJ / 478 kcal
- Eiwitten
- 9.6 g
- Koolhydraten
- 59.9 g
- Vetten
- 23.9 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Panettone
6 Std. 30 Min
Panettone al cioccolato e arancia
3h 30 min
Panettone gastronomico
26h
Piccoli pandori con gocce di frutta
10 godz.
Panettone con fichi e noci
7 godz. 30 min
Torrone morbido
6 godz. 20 min
Colomba al cioccolato fondente
50 min
Colomba classica
6 godz. 45 min
Chiacchiere
1 Std. 35 Min
Panettone gastronomico natalizio
7h
Krapfen ripieni alla confettura di albicocche
2sa 30 dk
Pandoro al caffè con salsa al caramello
12 godz. 30 min