Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Crema al cioccolato
- 500 g di latte intero
- 5 tuorli
- 120 g di zucchero
- ½ stecca di vaniglia, i semini estratti
- 25 g di farina tipo 00
- 25 g di cacao amaro in polvere
Glassa al cioccolato
- 100 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 80 g di panna (35% di grassi)
- Voeding
- per 1 pezzi
- Calorieën
- 762.3 kJ / 182.1 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 17.9 g
- Vetten
- 10.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta choux
2 Std.
Crema pasticcera
15 min
Cigni alla crema diplomatica
2 Std.
Glassa al cioccolato
20 dk
Pasta Choux
2 Std.
Panna montata
10 dk
Pan di Spagna
1 Std. 50 Min
Profiteroles
2 Std.
Cannoli alla crema Chantilly
1h 5min
Bignè con crema pasticcera
3sa
Crema chantilly con gocce di cioccolato
20 dk
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25 dk