![Pane pugliese Pane pugliese](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3A9C99DF-D960-4F64-956C-04F6E8C25942/Derivates/ED2CE40E-7AA5-4569-9D6E-61F8A1D22A20.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Biga
- 100 g di semola di grano duro
- 3 g di lievito di birra fresco (1 pezzetto)
- 70 g di acqua a temperatura ambiente
- 10 g di olio di oliva
Impasto
- 350 g di acqua tiepida
- 20 g di lievito di birra fresco
- 1 cucchiaino di zucchero
- 500 g di semola di grano duro + q.b. per spolverizzare
- 1 cucchiaino di sale
- 10 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 615 kJ / 147 kcal
- Eiwitten
- 4.5 g
- Koolhydraten
- 29.4 g
- Vetten
- 2.1 g
Alternatieve recepten
Polka (pane francese)
5 Std.
Baguette
4h
Pane tipo ciabatta
26h
Pane al semolino
4h
Nodini mediterranei
3h 50 min
Baguette tradizionale
15u. 35min
Pane barese
6h 15min
Panini rosette
23h 20min
Il pane di Altamura
4h
Ciabattine veloci
3 Std. 10 Min
Filone di sola semola
2 Std. 50 Min
Panini all'olio
3 Std. 10 Min