Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Biga
- 100 g di semola di grano duro
- 3 g di lievito di birra fresco (1 pezzetto)
- 70 g di acqua a temperatura ambiente
- 10 g di olio di oliva
Impasto
- 350 g di acqua tiepida
- 20 g di lievito di birra fresco
- 1 cucchiaino di zucchero
- 500 g di semola di grano duro + q.b. per spolverizzare
- 1 cucchiaino di sale
- 10 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 615 kJ / 147 kcal
- Eiwitten
- 4.5 g
- Koolhydraten
- 29.4 g
- Vetten
- 2.1 g
Alternatieve recepten
Il pane di Altamura
4h
Baguette tradizionale
15 Std. 35 Min
Pane barese
6h 15min
Baguette
4h
Pane al semolino
4h
Pane al rosmarino
10 godz. 55 min
Rosette
5 Std. 20 Min
Pagnotta casereccia
5h 10min
Panini rosette
23h 20min
Ciriola romana
10 Std. 50 Min
Panini all'olio
3 godz. 10 min
Filone di sola semola
2h 50min