Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- burro q.b.
- 285 g di farina tipo 00 + q.b.
- 7 albumi
- 1 bustina di cremor tartaro (8 g)
- 300 g di zucchero
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 1 pizzico di sale
- 120 g di olio di semi di girasole
- 6 tuorli
- 195 g di acqua
- 1 bustina di vaniglia in polvere
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 837 kJ / 200 kcal
- Eiwitten
- 3.9 g
- Koolhydraten
- 27.4 g
- Vetten
- 8.3 g
- Vezels
- 0.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chiffon cake bicolore
1h 30min
Chiffon cake ai frutti di bosco
1h 30min
Chiffon cake alla vaniglia
1h 30min
Chiffon cake al cioccolato
1 Std. 10 Min
Danubio dolce
3 Std. 25 Min
Chiffon cake alle nocciole con glassa al cioccolato al latte
1h 30min
Chiffon cake al cioccolato bianco e pistacchi
1h 30min
Dessert di Capodanno alla melagrana
1h
Chiffon cake alle fragole
1h 30min
Chiffon cake al limone
1h 30min
Chiffon cake cappuccino
1 Std. 10 Min
Chiffon cake alla vaniglia con crema al latte
5h