![Rosette Rosette](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F6755E07-4E2E-4F72-ACE6-ABC520777EB1/Derivates/3C033C01-38D4-4340-87E6-2AE504D9E524.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 240 g di acqua
-
1
cucchiaino di malto di orzo
of 1 cucchiaino di miele - 10 g di lievito di birra fresco
-
440
g di farina tipo 1
of 440 g di farina tipo 00 - 10 g di sale
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 778 kJ / 186 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 0.5 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Panini al latte
4 godz. 50 min
Filone saporito
5h 20min
Nodini mediterranei
3 Std. 50 Min
Chiocciole al formaggio
4 godz. 15 min
Pagnotta casereccia
5h 10min
Mantovanine
2h 45min
Panini rosette
23 Std. 20 Min
Il pane di Altamura
4h
Ciabattine veloci
3 Std. 10 Min
Pancarrè
5h
Filone di sola semola
2 godz. 50 min
Panini all'olio
3 Std. 10 Min