Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 240 g di acqua
-
1
cucchiaino di malto di orzo
of 1 cucchiaino di miele - 10 g di lievito di birra fresco
-
440
g di farina tipo 1
of 440 g di farina tipo 00 - 10 g di sale
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 778 kJ / 186 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 0.5 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Il pane di Altamura
4h
Pane pugliese
29h 20min
Ciabatte (di Luca Montersino)
14h 15min
Chiocciole al formaggio
4 godz. 15 min
Pagnotta casereccia
5h 10min
Pancarrè
5 Std.
Ciabattine veloci
3h 10min
Panini rosette
23u. 20min
Panini all'olio
3h 10min
Mantovanine
2h 45min
Filone di sola semola
2 godz. 50 min
Panini al latte
4h 50min