Apparaten en Accessoires
Rosette
Voorbereiding 20min
Totaal 5u. 20min
8 pezzi
Ingrediënten
-
240 g di acqua
-
1 cucchiaino di miele1 cucchiaino di malto di orzo
-
10 g di lievito di birra fresco
-
440 g di farina tipo 00440 g di farina tipo 1
-
10 g di sale
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 pezzo
Eiwitten
6 g
Calorieën
778 kJ /
186 kcal
Vetten
0.5 g
Vezels
2 g
Koolhydraten
42 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Pane e panini
61 recepten
Italië
Italië
Misschien vind je dit ook leuk...
Ciabatte (di Luca Montersino)
14 godz. 15 min
Il pane di Altamura
4 godz.
Pagnotta casereccia
5 godz. 10 min
Panini rosette
23 godz. 20 min
Baguette
4 godz.
Panini al latte
4 godz. 50 min
Mantovanine
2 godz. 45 min
Filone di sola semola
2 godz. 50 min
Ciabattine veloci
3 godz. 10 min
Panini all'olio
3 godz. 10 min
Ciabattine
3 godz. 30 min
Pancarrè
5 godz.