Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 230 g di acqua
-
15
g di lievito di birra fresco
of 1 cucchiaino di lievito di birra disidratato (8 g circa) - 150 g di farina di grano duro
- 250 g di farina
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 150 g di salsiccia senza pelle e a pezzi (3-4 cm)
- 2 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 180 g di ricotta ben scolata
- 100 g di pomodori perino senza semi e a dadini (5 mm)
- 1 rametto di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- ¼ - ½ cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- olio di semi per frittura
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1950 kJ / 466 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 39.5 g
- Vetten
- 30.5 g
- Vezels
- 2.1 g
Alternatieve recepten
Calzoni ripieni con verdure e prosciutto
2 Std.
Calzone
2h 50min
Calzone pugliese alle cipolle
2 Std. 30 Min
Calzoni fritti napoletani
2 Std. 30 Min
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3 Std. 20 Min
Panzerotti alla romana
55min
Scarcella di pasqua ripiena
55min
Focaccia con salsiccia
1 Std. 50 Min
Focaccia di patate
2h 50min
Panzerotti gustosi ai peperoni
1 Std. 50 Min
Calzoni ricotta e funghi
1h 5min
Focaccia di Carnevale salentina
3 Std. 40 Min