Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crispedduzzi
- 500 g di latte intero
- 25 g di lievito di birra fresco
- 500 g di farina tipo 0
- 1 pizzico di sale
- olio di arachidi q.b. per friggere
Ripieno
- 400 g di ricotta di pecora, ben scolata dal siero
- 150 g di zucchero
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 1 bustina di vaniglia in polvere
- zucchero a velo q.b. per spolverizzare
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 912 kJ / 218 kcal
- Eiwitten
- 5.7 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 8.4 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia ai cicinielli
1h 45min
Babà napoletano
3h
Frittatine di pasta
3h 30min
Cornetto gigante
6h
Pizza con la ricotta
2u. 40min
Arancini di riso
3h 5min
Cornetti semintegrali ripieni
1h 15 min
Krapfen di patate ripieni
2h 30 min
Cappuccino di castagne
1h
Brioche col tuppo
3h 30min
Frittelle di zucca
1h 25min
Maccheroni al ferretto con ragù calabrese
2 Std. 50 Min