Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crispedduzzi
- 500 g di latte intero
- 25 g di lievito di birra fresco
- 500 g di farina tipo 0
- 1 pizzico di sale
- olio di arachidi q.b. per friggere
Ripieno
- 400 g di ricotta di pecora, ben scolata dal siero
- 150 g di zucchero
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 1 bustina di vaniglia in polvere
- zucchero a velo q.b. per spolverizzare
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 912 kJ / 218 kcal
- Eiwitten
- 5.7 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 8.4 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pappardelle con macco di fave fresche
55min
Arancini di riso
3 godz. 5 min
Cassata siciliana
6h 35min
Calzoni fritti napoletani
2h 30min
Vastedda cu sammucu di Troina
2h 30min
Sfinci siciliani salati
3h 30min
Nuvola di pan di Spagna agli agrumi di Sicilia
1h 40min
Cassatelle pasquali
2h 50min
Sagne chine
1h 40min
Iris siciliani
4 Std. 10 Min
Sfinci siciliane
2h 30min
Frittelle di zucca
1h 25min