Apparaten en Accessoires
Crispedduzzi calabresi
Voorbereiding 25min
Totaal 1u. 5min
20 pezzi
Ingrediënten
Crispedduzzi
-
500 g di latte intero
-
25 g di lievito di birra fresco
-
500 g di farina tipo 0
-
1 pizzico di sale
-
olio di arachidi q.b. per friggere
Ripieno
-
400 g di ricotta di pecora ben scolata dal siero
-
150 g di zucchero
-
1 pizzico di cannella in polvere
-
1 bustina di vaniglia in polvere
-
zucchero a velo q.b. per spolverizzare
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 pezzo
Eiwitten
5.7 g
Calorieën
912 kJ /
218 kcal
Vetten
8.4 g
Vezels
1 g
Koolhydraten
30 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Giro d'Italia
29 recepten
Italië
Italië
Sapori d'Italia
10 recepten
Italië
Italië
Misschien vind je dit ook leuk...
Sfinci siciliani salati
3u. 30min
Ravioli lucani
1u.
Brioches siciliane
3u. 15min
Crocchette di patate e speck
3u. 20min
Minnuzze di Sant'Agata
7u. 30min
Ravioli dolci fritti
1u.
Sfinci siciliane
2u. 30min
Frittelle di zucca
1u. 25min
Panelle
1u. 25min
Champignon ripieni al forno
1u.
Brioche col tuppo
3u. 30min
Crocchette di patate
1u. 10min