Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta
- 40 g di acqua
- 10 g di Marsala
- 2 uova
- 80 g di zucchero
- 80 g di burro morbido
- 380 g di farina tipo 00 + q.b. per infarinare
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 250 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 50 g di zucchero
- 100 g di cioccolato al latte, in scaglie o gocce
Terminare la preparazione
- olio per frittura
- zucchero a velo
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1234 kJ / 295 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brioche col tuppo
3 Std. 30 Min
Sfinciuni
3 Std. 30 Min
Piccoli coni siciliani
1h 45 min
Pane siciliano
2h 45min
Cassata siciliana (per 1 persona)
1h 30min
Sfincione favarese
3h
Ravioli dolci fritti
1h
Tetù
1h 50 min
Panelle
1h 25min
Iris siciliani
4h 10min
Cartocci e viennesi siciliani
3h 15min
Sfinci siciliane
2 Std. 30 Min