Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno
- 100 g di Gruviera a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di prosciutto cotto a pezzi
- 15 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Impasto
- 2 uova
- 100 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 pizzico di sale
- 50 g di burro morbido a pezzi
- 50 g di acqua
- 250 g di strutto
- sale grosso q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1372 kJ / 328 kcal
- Eiwitten
- 7.7 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 29.5 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Calzone
2 godz. 50 min
Calzone pugliese alle cipolle
2h 30min
Calzoni fritti napoletani
2h 30min
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3 godz. 20 min
Calzoni vegetariani
1 godz. 50 min
Panzerotti alla romana
55 min
Cartellate
1h 5min
Pucce
7h
Panzerotti ricotta e salsiccia
2h
Focaccia ripiena alla mozzarella
50 min
Panzerotti gustosi ai peperoni
1 godz. 50 min
Pizza con salame piccante
2h