Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 140 g di farina tipo 00
- 20 g di cacao amaro in polvere
- 120 g di latte
- 130 g di acqua
- 100 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 5 g di zucchero
- 4 uova
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 458.1 kJ / 109.5 kcal
- Eiwitten
- 3.2 g
- Koolhydraten
- 8.7 g
- Vetten
- 7.2 g
- Verzadigd vet
- 4.1 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 33.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta choux
2h
Pasticciotti leccesi
1h 15min
Focaccia tramezzino
2u. 5min
Pasta di mandorle
1h 30min
Treccia di pan brioche ripiena
2u. 20min
Cioccolato temperato
15min
Scarcella di pasqua ripiena
55min
Pasta Choux
2h
Pan di Spagna
1h 50 min.
Bignè menta e cioccolato
4h
Éclaires al cioccolato
4h 50min
Zeppole di San Giuseppe
1h 50 min.