Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 140 g di farina tipo 00
- 20 g di cacao amaro in polvere
- 120 g di latte
- 130 g di acqua
- 100 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 5 g di zucchero
- 4 uova
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 458.1 kJ / 109.5 kcal
- Eiwitten
- 3.2 g
- Koolhydraten
- 8.7 g
- Vetten
- 7.2 g
- Verzadigd vet
- 4.1 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 33.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Scarcella di pasqua ripiena
55min
Pasta choux
2 Std.
Glassa al cioccolato
20 min
Pasta Choux
2 Std.
Pan di Spagna
1 godz. 50 min
Glassa di zucchero
10min
Pasta di zucchero
1h 10min
Paris Brest
3h 30min
Bon bon ripieni di mandorle e nocciole
1 godz. 50 min
Crema tartufo
12 godz. 20 min
Cioccolato temperato
15min
Zeppole di San Giuseppe
1 godz. 50 min