Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla
- 1 tuorlo
- 120 g di olio di oliva
- 2 cucchiai di liquore allo zafferano ed erbe
- 80 g di zucchero
- 250 g di farina tipo 0
Ripieno
- 100 g di mandorle pelate e tostate
- 100 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 250 g di acqua
- 100 g di zucchero
- 2 tuorli
- 1 pizzico di cannella in polvere
Terminare la preparazione
- burro
- zucchero a velo, a piacere
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 2799 kJ / 669 kcal
- Eiwitten
- 11.1 g
- Koolhydraten
- 73.2 g
- Vetten
- 38.1 g
- Vezels
- 4.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Taralli neri dolci
1h
Babà napoletano
3 Std.
Tarallini farciti ai sapori di Calabria
1sa 30 dk
Biscotti cegliesi
1 godz. 10 min
Crostatine di riso con cuore di mela
1 Std. 20 Min
Scarcella di pasqua ripiena
55 min
Pan di Spagna
1 Std. 50 Min
Zeppole di San Giuseppe
1 Std. 50 Min
Ciambella classica
55 min
Baci di dama calabresi
1h
Biscottini ad occhio di bue
1 godz. 10 min
Tarallucci alla confettura di uva
2sa