Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla
- 1 tuorlo
- 120 g di olio di oliva
- 2 cucchiai di liquore allo zafferano ed erbe
- 80 g di zucchero
- 250 g di farina tipo 0
Ripieno
- 100 g di mandorle pelate e tostate
- 100 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 250 g di acqua
- 100 g di zucchero
- 2 tuorli
- 1 pizzico di cannella in polvere
Terminare la preparazione
- burro
- zucchero a velo, a piacere
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 2799 kJ / 669 kcal
- Eiwitten
- 11.1 g
- Koolhydraten
- 73.2 g
- Vetten
- 38.1 g
- Vezels
- 4.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasticciotti leccesi
1h 15min
Veneziane mignon
2h 30min
Torta degli auguri
1h 35 min
Cassata di Sulmona
3h 30min
Mostaccioli al mosto cotto
1h
Tarallucci alla confettura di uva
2h
Mostaccioli siciliani
1h
Calzoncini con i ceci
2 Std. 15 Min
Taralli al limoncello
45 Min
Castagnole ripiene
14h
Chiacchiere
1h 35 min
Castagnole
1h 20min