Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 dose di pasta frolla come da Libro base
- 200 g di cioccolato fondente alle nocciole
- 300 g di ricotta fresca, sgocciolata dal siero
- 50 g di zucchero
- 20 g di limoncello
- 1 - 2 cucchiai di zucchero a velo
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2259 kJ / 540 kcal
- Eiwitten
- 10.7 g
- Koolhydraten
- 63 g
- Vetten
- 28.5 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Panzerotti ricotta e salsiccia
2h
Chiacchiere
1 godz. 35 min
Panzerotti romani
1h 10 phút
Chiacchiere salate
55min
Panzerotti alla romana
55min
Limoni di frolla ripieni
1 Std. 30 Min
Danish salate
1h 45min
Maxi cannoncino ripieno
6 godz. 30 min
Crostata limone e arancio al cioccolato bianco di Luca Montersino
55min
Pagnotta ripiena con crema ai formaggi
1h 20 phút
Calzoncelli melfitani
1h 40 min
Crostata al limone
1 Std. 15 Min