Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 dose di pasta frolla come da Libro base
- 200 g di cioccolato fondente alle nocciole
- 300 g di ricotta fresca, sgocciolata dal siero
- 50 g di zucchero
- 20 g di limoncello
- 1 - 2 cucchiai di zucchero a velo
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2259 kJ / 540 kcal
- Eiwitten
- 10.7 g
- Koolhydraten
- 63 g
- Vetten
- 28.5 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema pasticcera
15 Min
Torta Bicerin
30 min
Nuvola di pan di Spagna agli agrumi di Sicilia
1 godz. 40 min
Crema al limone
10h 20min
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25 min
Tortine alla creme brulèe
1h 5min
Torta degli auguri
1 godz. 35 min
Pan di Spagna
1 godz. 50 min
Torta mimosa gelato
3h 30min
Calzoncini con i ceci
2 Std. 15 Min
Torta Bimby®
1 godz. 50 min
Ravioli dolci di castagne
1h 10min