Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Preimpasto
- 100 g di latte intero
- 15 g di lievito di birra fresco
- 170 g di farina manitoba + q.b. per infarinare
Pasta sfoglia
- 350 g di farina manitoba
- 80 g di acqua fredda
- 1 uovo
- 75 g di zucchero
- 5 g di sale
- 350 g di burro (100 g a pezzi a temperatura ambiente e 250 g in un panetto freddo)
Terminare la preparazione
- 300 - 500 g di cioccolato al latte, in barrette da 10x1 cm
- 1 uovo sbattuto
- 80 g di mandorle a lamelle
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1033 kJ / 247 kcal
- Eiwitten
- 3.9 g
- Koolhydraten
- 24.9 g
- Vetten
- 15.3 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Frolle ricce al cacao (senza uova)
45 min
Pariser bullar
2 Std. 50 Min
Trancetti cioccolatte
2h
"Finta" cheesecake
1 godz. 55 min
Croissant al cioccolato
3h 35 min
Girelle al cioccolato
9hod. 40min
Torta degli auguri
1h 35 min
Ravioli di cioccolato con crema alla vaniglia
1h 20min
Alberelli al cioccolato
4h 25min
Panini al latte con cioccolato
4 Std. 40 Min
Brioche francese al burro
5 Std. 40 Min
Biscotti scacchiera
1h 20min