Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 280 g di latte
- 30 g di zucchero
- 15 g di lievito di birra fresco
- 550 g di farina tipo 00
- 50 g di burro
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 350 g di ricotta di pecora fresca, scolata dal siero
- 100 g di zucchero a velo
- 30 - 50 g di gocce di cioccolato, a piacere
Terminare la preparazione
- olio per frittura
- 2 uova, leggermente sbattute
- pangrattato q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1473 kJ / 352 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Sfinciuni
3h 30 min
Panelle
1 godz. 25 min
Mafalde siciliane
2 godz. 15 min
Granita di mandorle e caffè con panna
6 godz. 20 min
Sfinci siciliani salati
3h 30 min
Brioche col tuppo
3h 30 min
Sfincione favarese
3h
Cartocci e viennesi siciliani
3sa 15 dk
Ravioli di ricotta
1 Std. 35 Min
Brioches siciliane
3sa 15 dk
Pane siciliano
2h 45 min
Sfinci siciliane
2sa 30 dk