Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- 80 g di burro morbido a pezzi
- 50 g di zucchero
- 2 tuorli d'uovo
- 1 cucchiaino di lievito in polvere per dolci
Ripieno
- 5 albumi
- 5 tuorli d'uovo
- 250 g di zucchero
- 300 g di mandorle tritate
- 60 g di cacao amaro in polvere
- 1 cucchiaino di caffè istantaneo
- 80 g di liquore all'amaretto
- ½ bustina di lievito in polvere per dolci
Terminare la preparazione
- 2 cucchiai di zucchero a velo
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2288 kJ / 547 kcal
- Eiwitten
- 14.8 g
- Koolhydraten
- 56.3 g
- Vetten
- 28.8 g
- Vezels
- 4.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta al cocco
1h
Torta tenerina
1h 10min
Torta veloce al cioccolato
20 Min
Torta di limone e mandorle
1h 20 min
Torta allo yogurt con cioccolato al latte
1h 10min
Torta soffice alla ricotta e al cioccolato
55 min
Torta all'amaretto con crema
1h 5min
Torta greca al cioccolato e mandorle
50 min
Torta stracciatella
50 min
Torta degli auguri
1 godz. 35 min
Torta Bimby®
1 godz. 50 min
Torta morbida con frutta secca e cioccolato
1h 15min