Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di acqua a temperatura ambiente
-
1
cubetto di lievito di birra fresco
of 1 bustina di lievito di birra disidratato - 30 g di zucchero
- 500 g di farina di forza (o manitoba) + q.b.
- 50 g di burro morbido a pezzi
- 20 g di strutto
- 1 cucchiaino di sale
- 1 uovo
- 10 g di latte
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 917 kJ / 219 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 36.8 g
- Vetten
- 6.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Panettone al cioccolato e arancia
3h 30min
Focaccia tramezzino
2h 5min
Treccia di pan brioche ripiena
2h 20min
Pasta Choux
2h
Pan Brioche
8h
Pasta frolla
1h 50 min
Danubio dolce
3h 25 min.
Colomba classica
6 godz. 45 min
Pancarrè
5h
Panettone gastronomico natalizio
7 Std.
Bon bon ripieni di toffee
2h 30 min
Pandoro
12h