Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g di sale grosso
- 300 g di panna (min. 30% di grassi)
- 5 g di colla di pesce, ammollata in acqua per 10 minuti e strizzata
- 500 g di latte intero fresco
- 100 g di zucchero
- 6 tuorli
- 150 g di caramello liquido
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1048 kJ / 250 kcal
- Eiwitten
- 4.2 g
- Koolhydraten
- 24.3 g
- Vetten
- 15.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gelato alla vaniglia
12h
Gelato alla crema
10 godz. 15 min
Gelato al cioccolato bianco
10 Std. 20 Min
Gelato al caramello salato (TM6)
14 godz.
Éclair come un Paris-Brest
5 Std.
Gelato allo yogurt
10 Std. 20 Min
Gelato al torrone
10 Std. 20 Min
Mini éclair ai lamponi
3 Std.
Gelato ai pinoli e caffè
8 godz. 30 min
Gelato al ginseng
10h 30min
Panna cotta al pistacchio e salsa al cioccolato bianco
4 Std. 20 Min
Gelato al cocco
10 Std. 20 Min